“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.”

Actieve Re-integratie
Coaching

Vanuit dit uitgangspunt biedt ARC Limburg ondersteuning aan werkzoekenden door middel van re-integratie, outplacement en loopbaanbegeleiding.

ARC Limburg onderzoekt op een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande manier de drijfveren, talenten en mogelijkheden van de kandidaat met als doel een passende baan te vinden.

Opnieuw integreren op de werkvloer

Re-integratie Spoor 2 start wanneer er door langdurige arbeidsongeschiktheid geen passende arbeid binnen het bedrijf van de werkgever beschikbaar is. Er moet nu naar een passende functie bij een nieuwe werkgever worden gezocht.

lees meer

Van werk naar werk

Om de werknemer te ondersteunen bij het vinden van nieuw werk, wordt outplacementbegeleiding aangeboden. Het outplacementtraject wordt betaald door de werkgever.

lees meer

Integreren vanuit UWV

Wanneer je als werkzoekende nog niet klaar bent om de arbeidsmarkt weer te veroveren kan UWV een ‘Werkfit Maken’ traject of een ‘Naar Werk’ traject’ inzetten.

lees meer

Klant ervaringen

Elk jaar doet ARC Limburg mee aan een onderzoek klanttevredenheid van Contenza. Klanten geven hun hierbij anoniem hun mening en ARC Limburg ontvangt hierover een rapportage.

“Uitgebreide kennis en kunde, inhoudelijke kennis van mijn vakgebied, van het opstarten van een onderneming, uitgebreide aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling.”

“Uitstekende begeleiding met een zeer persoonlijke insteek.”

“Dit bedrijf doet exact wat het moet doen op alle fronten, het voelt allemaal zeer vertrouwd en deskundig aan.”

“Zeer prettig contact. Luisterend oor. Veel inlevingsvermogen. Goede adviezen. Goed leren kijken naar mezelf. Wat wil ik, wat kan ik en welk werk past bij mij. ”

ARC Limburg werkt o.a. samen met:

“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.”

Michael Scheffers

Onze contact gegevens

ARC Limburg | Bedrijventerrein C-Mill
Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
info@arclimburg.nl
T 06 41 84 19 57