“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.”

Michael Scheffers

0641841957
m.scheffers@arclimburg.nl

Michael is in 2013 vol passie gestart met zijn eigen re-integratiebedrijf. Met ruim 15 jaar werkervaring in het veld, heeft hij een diepgaand begrip ontwikkeld van de complexiteit en unieke behoeften van re-integratietrajecten. Zijn missie is om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing die perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Als specialist in persoonlijkheidsmethodieken raakte hij ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de sleutel is tot succesvolle re-integratie. Tijdens een traject wordt de tijd genomen om jou als persoon echt te leren kennen, en met een toegankelijke en rustige benadering wordt ervoor zorggedragen dat je je op je gemak voelt tijdens het traject.

Zijn kracht ligt in het analyseren van situaties en het ontdekken van verborgen mogelijkheden: ‘Ik geloof dat er voor iedere re-integratiekandidaat een passende weg is naar een nieuw perspectief’. ‘Samen gaan we die weg bewandelen, stap voor stap, met een duidelijk doel voor ogen’.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“Het is prachtig om mee te mogen werken aan het proces dat iemand aflegt om tegenslagen om te vormen naar een springplank voor geluk.”

Eefje Scheffers-Aarden

0652054918
e.aarden@arclimburg.nl

Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt als advocaat arbeidsrecht en sociale zekerheid heeft Eefje heel bewust de keuze gemaakt om een switch te maken naar de wereld van re-integratie, coaching en loopbaanadvies. Interesse voor de innerlijke belevingswereld van mensen is er altijd geweest.
Met een scherp analytische, maar vooral compassievolle blik heeft zij zich omgeschoold en ontwikkeld tot loopbaan en re-integratiecoach.

Verdriet, boosheid en frustratie mogen er zijn, of beter gezegd móéten er zijn. Dat is dan wel het moment dat iemand echt gehoord moet worden, zonder oordeel. Vanuit daar creëer je ruimte om iemand deze negatieve gevoelens te laten accepteren en ernaar uit te kijken om positieve vervolgstappen te zetten.

Op het gebied van re-integratie vanuit een Spoor 2 traject weet Eefje door haar werk als advocaat, als geen ander wat er leeft bij werkgevers en werknemers die te maken krijgen met een Spoor 2 traject, of waar outplacement aan de orde is. Door duidelijkheid te geven en de belangen van beiden goed voor ogen te houden, kan er heel veel winst worden geboekt in het soepel en succesvol laten verlopen van een Spoor 2 traject. Uiteraard is daarmee gepaard gaande regelgeving bij haar in goede handen.

“Wanneer ik jou kan ondersteunen, zal dit jou en de organisatie waarvoor je werkt positieve energie opleveren. Ik kijk met je mee naar de praktijk van alledag. Knelpunten aanpakken waar jij, je team en de organisatie profijt van hebben.”

Riet Brouwer

0614936621
r.brouwer@arclimburg.nl

Als coach met ruim 20 jaar ervaring draagt Riet Brouwer bij aan de totstandkoming van samenwerkingsprocessen waarin ieder individu zich, binnen een team, kan ontwikkelen zonder dat zijn of haar persoonlijkheid in de knel komt.

Samen oefenen, ‘open minded’ met elkaar aan de slag gaan, praten, werken, creatief zijn, op een praktische en analyserende manier. Geen wereldverschuivingen, maar door middel van kleine veranderingen zelfsturing geven aan carrière en loopbaan.

ARC Limburg

Bedrijventerrein Mijn Werk II
Ruys de Beerenbroucklaan 29
6417 CC Heerlen
info@arclimburg.nl
06 41 84 19 57

Of stel uw vraag via
whatsApp: 06 41 84 19 57

 |  Privacy  |  Klachten