“Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.”

Michael Scheffers

0641841957
m.scheffers@arclimburg.nl

In april 2013 startte Michael Scheffers na jarenlang voor een groot regionaal re-integratiebedrijf te hebben gewerkt zijn eigen re-integratiebedrijf: ARC Limburg. Met als doel gemotiveerde mensen te helpen bij hun zoektocht naar een passende baan. Het kantoor is gevestigd bedrijventerrein C-Mill te Heerlen, een ontzettend inspirerende en leuke werkomgeving. 

“Wanneer ik jou kan ondersteunen, zal dit jou en de organisatie waarvoor je werkt positieve energie opleveren. Ik kijk met je mee naar de praktijk van alledag. Knelpunten aanpakken waar jij, je team en de organisatie profijt van hebben.”

Riet Brouwer

0614936621
r.brouwer@arclimburg.nl

Als coach met ruim 20 jaar ervaring draagt Riet Brouwer bij aan de totstandkoming van samenwerkingsprocessen waarin ieder individu zich, binnen een team, kan ontwikkelen zonder dat zijn of haar persoonlijkheid in de knel komt.

Samen oefenen, ‘open minded’ met elkaar aan de slag gaan, praten, werken, creatief zijn, op een praktische en analyserende manier. Geen wereldverschuivingen, maar door middel van kleine veranderingen zelfsturing geven aan carrière en loopbaan.

Onze contact gegevens

ARC Limburg
Jan Campertstraat 5
6416 SG Heerlen
info@arclimburg.nl
06 41 84 19 57

Of stel uw vraag via WhatsApp: 06 41 84 19 57